Zupreem FruitBlend Flavor Loros Grandes 1.6Kg

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for

FruitBlend  Sabor amb sabors naturals

AUS GRANS

FruitBlend El sabor amb sabors naturals proporciona una nutrició saludable i deliciosa per a l'alimentació quotidiana d'Amazones, Macaws, Cockatoos i altres llorons grans que prefereixen aquesta mida de pellet

Alimenta productes nutritius essencials diàriament per proporcionar al teu ocell una alimentació essencial per a una dieta sana i equilibrada.

Instruccions d'alimentació:

Feed basat en les quantitats diàries recomanades que s'indiquen a continuació. Ajusteu quantitats per assegurar l'estat òptim de l'au. Alimentar-se diàriament per proporcionar la base de la dieta de l'ocell. Mantingui aliments frescos i aigües disponibles en tot moment. Esborreu els aliments sense picar abans de cada alimentació. Igual que amb tots els aliments, es renta les mans després de l'ús i els aliments i aigües abans de cada alimentació.
Amazones: 1/2 tassa diària
Macaws, Cockatoos: 1/2 - 1 tassa diària

Anàlisi garantit:
Proteïna bruta, min 14%; Greix brut, min 4.0%; Fibra bruta, màxim 3.5%; Humitat, màx. 10%; Lysine, min 0.8%; Metionina, min 0.4%; Fòsfor, min 0.4%; Potassi, min 0,5%; Vitamina D, min 500 UI / kg (225 IU / lb); Vitamina E, min 60 UI / kg (25 IU / lb)
Informació sobre al·lèrgens
Fabricat en una instal·lació que processa cacauets i / o fruits secs.

Instruccions d'emmagatzematge:
Emmagatzemi en un lloc fresc i sec, lliure de plagues i insectes. Introdueixi l'aire suaument de la bossa i reposi després de cada ús.

Ingredients:

Farina de blat de moro, farina de soja, blat de terra, farina de germen de blat, sucre, oli vegetal (conservat amb tocoferols mixtos), taronges, pomes, carbonat de calci, fosfat dicálcico, raïms, plàtans, sal iodada, sabors naturals, DL-metionina, clorur de colina , Monohidroclorur de L-lisina, vitamines (suplement de vitamina E, suplement de niacina, biotina, d-pantotenat de calci, suplement de riboflavina, clorhidrato de piridoxina, mononitrat de tiamina, acetat de vitamina A, suplement de vitamina D3, complex de bisulfita de sodi menadione (font d'activitat de vitamina K) , Vitamina B12, àcid fòlic), àcid cítric (conservant), tocoferols mixtos (conservant), groc 5, L-ascorbil-2-polifosfat, vermell 40, groc 6, minerals (òxid de manganès, òxid de zinc, sulfat de coure, sodi Selenita, iodat de calci), Color afegit, blau 1, vermell 3