Lloros

Psittacoidea és una de les tres superfamílies de l'ordre en aquest. Conté uns 330 espècies de psitacoideos o lloros típics. Les altres dues superfamílies de l'ordre són Cacatuoidea (les cacatues) i Strigopoidea (Nova Zelanda lloros). Lloros típics són més generalitzada que les cacatues tenen representants a Amèrica, Àfrica, Àsia i Oceania (d'Austràlia a la Polinèsia).

La psitacoideos es caracteritzen per tenir un bec corbat, amb una mandíbula inferior amb alguns mobilitat en la seva connexió amb el crani i situat en una posició bastant vertical. També tenen una gran capacitat cranial i són un dels grups d'aus més inteligentes.2 són aus que volar bé i són capaços d'aferrar-se a les branques dels arbres i pujar-los hàbilment, gràcies a la seva zigodactilas prènsil embragatges (amb dos dits endavant i d) (tornada).

Una altra característica de la lloros és el color intens del seu plomatge. El color predominant del plomatge de lloros és verd, encara que la majoria d'espècies tenen també vermell, blau, groc i altres colors en diferents quantitats. La coloració de les plomes de lloros és a causa de pigments i estructures especials de les seves plomes, com la textura Dyck, que dispersen la llum provocant l'aparició de colors com blau (component fonamental del verd). Les cacatues que manquen els característics plomes erèctils al capdavant es diferencien dels seus parents. Es diferencien d'ells en els colors del plomatge, cacatues són predominantment negre o blanc, i encara que també poden present colors Rosa, vermell, groc o taronja, però estan plenes de tons verds i blaus en els plomatges.

Algunes espècies poden assemblar-se una gran varietat de sons, incloent la veu humana, encara que tenen sense cordes vocals, però que utilitzaven un òrgan situat a la base de la tràquea coneguda com Siringa.

Lloros

Hi ha 4 productes.

Mostrant 1-4 de 4 producte(s)

Filtres actius