En compliment d'allò que es preveu a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE), s'informa els següents aspectes legals: 
Web ID: www.mircat.es; 
Responsable del lloc web: MIRCAT NODRIR SL
Adreça: Carrer de Pla de Salt, 20 C.P 17190 Salt, Girona, Espanya
Correu electrònic de contacte: info@mircat.es
Tel: 972 43 91 11
Fiscal (CIF) de dades: B55222459


CONDICIONS GENERALS D'ÚS DEL LLOC WEB

1. consideracions preliminars

Les presents condicions legals regulen la legal permès l'ús d'aquesta web, que és responsable legal MIRCAT NODRIR SL a partir MIRCAT. Aquestes condicions generals regulen l'accés i ús pel propietari del lloc web posa gratuïtament a disposició dels usuaris d'Internet. L'accés implica l'acceptació sense reserves. Mer ús de la web, així com sol. licitud informació o qüestió un ordre implica la plena acceptació d'aquestes condicions.

2. ús de la web

L'usuari es compromet a utilitzar la web, els serveis i els continguts en un diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de: suprimint, evitant o manipular el "copyright" i altres dades identificatives dels drets dels seus titulars incorporats en els continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanismes d'informació que pot contenir els continguts.

3. propietat industrial i intel·lectual de

Els textos, imatges, logotips, senyals, sons, animacions, vídeos, codi font i resta de continguts inclosos en aquest website són propietat de MIRCAT, o té en el seu cas, del dret a utilitzar i explotar-los, i en aquest sentit estan com a obres protegides per la legislació vigent de propietat intel·lectual i industrial.
Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels continguts emmagatzemats en aquest lloc web, queda expressament prohibida llevat previ exprés consentiment del propietari. Tanmateix, els usuaris poden dur a terme la reproducció o emmagatzematge dels continguts del lloc per al seu exclusiu ús personal, reproducció d'elements o continguts d'aquesta web, fet amb ànim de lucre està expressament i estrictament prohibit o amb finalitats comercials.

4. responsabilitat en els enllaços

L'empresa responsable del lloc web, declina qualsevol responsabilitat pels serveis i la informació proporcionada en altres llocs vinculats a aquest lloc. En el cas dels enllaços a llocs de tercers, l'usuari es regirà per les condicions d'ús i política de privacitat del lloc web nou. MIRCAT no es pot comprovar la legalitat del contingut de les pàgines web enllaçades, contínuament i permanentment per tal que en el cas que l'usuari detecta contingut il·legal en aquells llocs web, feu-nos saber que vam procedir a la retirada immediata de l a encaix i, si escau, denunciem el contingut il·legal.

5. exclusió de responsabilitat.

MIRCAT no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis que pugui ocasionar a l'usuari o visitant una possible caiguda del servei per causes alienes a MIRCATaixí com no és responsable per problemes derivats de la manca d'interactivitat entre usuaris o visitants en aquestes situacions. 
MIRCAT Queda exonerada de tota responsabilitat per:

 • Interrupcions en el funcionament normal del lloc web derivades de força major, així com causes no imputables a MIRCAT i van provocar que el servei web no està operant totalment o parcialment.
 • No autoritzat l'ús per tercers del nom d'usuari i contrasenya de nostres clients degut a la manca de diligència en custòdia per si mateixos.
 • L'ús de dades incorrectes o falses pels nostres clients, incloent-hi els errors que s'han compromès als nostres clients proporcionant alt i derivats no s'actualitzen les dades del client.

6. les dades recollides.

Vostè pot visitar aquest lloc web sense haver de proporcionar les dades personals, hi ha diferents opcions d'inscripció, consultes o formes d'ordre on es recullen dades de caràcter personal. MIRCAT només recollirà dades personals que es necessiten per gestionar les comandes, atendre els seus dubtes o consultes o publicar anuncis que envieu. 
El propietari d'aquest lloc web i per tant dels fitxers amb dades de caràcter personal que inclogui les dades recollides i tractades mitjançant aquest lloc web és l'entitat MIRCAT NODRIR SL (B55222459), amb adreça C / Carrer de Pla de sal lloc contacte , 20 C.P. 17190 Salt (Girona, Espanya), telèfon 972 43 91 11 i adreça de correu electrònic info@mircat.es.

7. l'ús i la finalitat de les dades recollides.

www.mircat.es recollir dades personals amb les finalitats següents:
Gestió de matrícula i usuari: tota la informació que vostè proporcioni en el formulari d'inscripció, s'utilitza per a la gestió dels usuaris del lloc web. MIRCAT No acceptarà intents de registres falsos o que van suplantar la identitat de les persones o empreses, la provisió de dades falses en el formulari de registre implicarà l'usuari baixa automàtica. MIRCAT es reserva el dret de verificar la informació facilitada per l'usuari a través de verificació del telèfon.

Gestió de comandes: Quan vostè compra un producte a la nostra botiga en línia, les dades que ens faciliteu s'utilitzaran per processar i enviar factura els productes adquirits. Només les dades necessàries per enviar productes voluntat donar a l'empresa de transport i logística. 

Per fer comandes botiga on line, cada client aportarà, de forma voluntària i sota la seva responsabilitat, les seves dades personals, que ha de ser veraç i precisa. L'usuari que formalitza el procés de compra en línia, afirma ser el titular de les dades facilitades, o en la seva absència, autorització i la persona en el nom del qual fan la gestió. 
L'usuari pot només lloguer i lloc ordres si sou majors de edat. En cas contrari, la responsabilitat per a la compra de productes per menors aniran a càrrec dels pares o tutors del nen. 

Informació d'enviament: tota la informació introduïda en els formularis de registre o l'ordre s'utilitzarà, en casos on els EUA ha autoritzat, per enviar-vos informació d'interès sobre les actualitzacions a la pàgina web, notícies sobre animals de companyia, així promocions i ofertes dels nostres productes i serveis. Aquesta informació es remetran per via postal o electrònica. Els usuaris que no desitgin rebre aquest tipus d'informació ha no marqueu la casella "Vull rebre el newsletter de" MIRCAT"o comunicar-ho al correu electrònic info@mircat.es.

Respondre a les preguntes: les dades personals proporcionar-nos a través dels formularis de consulta de productes o clínica veterinària es faran servir per respondre dubtes i consultes fetes.

Publicar anuncis: les dades personals incloses en la secció anomenada "Tauló" forma s'utilitzarà per a la publicació a la nostra web d'anuncis relacionats amb animals de companyia que vam enviar. No es permet publicar a dades personals de tercers en aquest apartat. Si detecta que han publicat les seves dades personals sense el seu consentiment contacteu amb info@mircat.es i procedirem amb la seva retirada immediata. 

També, si l'usuari s'ha donat alta com a membre d'Animalia, indiquem que identificar dades seran cedides a la clínica veterinària que s'han sumat Mircat i es troba el tòtem que ens ha proporcionat amb la seva informació personal per tal que tal una clínica pot enviar-li comunicacions informatives sobre els seus serveis. En cas de no autoritzar la cessió de les seves dades per als propòsits citats, vostè pot envieu un correu electrònic a info@mircat.es indicant la seva oposició.

L'usuari es compromet a utilitzar aquest servei d'acord amb la llei, aquests termes i condicions, així com amb la moral i generalment acceptades bones costums i ordre públic. En particular i a merament indicatiu i no exhaustiu, l'usuari es compromet a no publicar contingut que:
per induir, incitar o promoure actuacions delictives, calumniós, difamatori, violentes o, en general, contràries a la llei, la moral i bons costums generalment acceptats o l'ordre públic; 
b. incorporar missatges criminal, violent, pornogràfic, degradants o, en general, contràries a la llei, la moral i bons costums generalment acceptats o l'ordre públic; 
c. indueix o puguin induir a un estat inacceptable d'ansietat o temor; 
m. són fals, ambigu, inexacte, exagerat o extemporani, de manera que són enganyosos sobre el seu objecte o les intencions o propòsits del comunicant; 
e estan protegits per qualsevol dret de propietat intel·lectual o industrial pertanyents a tercers, sense l'usuari hagi obtingut prèviament dels seus titulars l'autorització necessària per dur a terme l'ús que efectua o pretén realitzar;
f violar els secrets comercials de tercers; 
g són contraris al dret a l'honor, la intimitat personal i familiar o la imatge de les persones; 
h. infringeixi la normativa sobre secret de les comunicacions; 
i. constitueixen il·lícita, enganyosa o deslleial, publicitat i, en general, que constitueixen la competència deslleial; 
Els abocadors pels comentaris d'usuaris es publica automàticament. MIRCAT Serà garantir la correcta utilització d'aquest lloc web i eliminar qualsevol contingut contrari a les normes quan tingui coneixement efectiu d'usos il·legals. No obstant això, l'usuari serà responsable dels continguts que inclou. 
Subscripció al butlletí: en el cas que us subscriviu al nostre butlletí, t'enviarem periòdicament comunicacions a través de correu electrònic amb informació sobre les notícies i esdeveniments relacionats amb la categoria o les categories d'animals que s'aplica rebre la nostra newsletter. 

Carnet de soci MIRCAT: Les dades que es recullen en aquest apartat es destinaran a la finalitat exclusiva de gestionar l'emissió i enviament de la fitxa d'afiliació.

8. ús de Cookies.


Una galeta és un fitxer que és descarregat al seu ordinador quan accedeixi a determinades pàgines web. Galetes habilitar un lloc web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre un usuari o el seu ordinador hàbits de navegació i, depenent de la manera utilitza el seu ordinador, i la informació que contenen es pot utilitzar per reconèixer a la l'usuari.

TIPUS DE GALETES UTILITZADES EN AQUESTA PÀGINA WEB:

1. funcionals galetes: Galetes funcionals són estrictament necessàries per prestar els serveis sol·licitats pels usuaris, en relació amb el procés de compra.

2. anàlisis galetes: Aquest lloc web utilitza Analítica Googleun servei analític de web proporciona Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal està a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ("Google"). Analítica Google utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar al website a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web est. La informació que genera la cookie sobre el seu ús en aquest lloc web (incloent la seva direcció IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació en el nostre nom per tal de fer un seguiment del seu ús del lloc web anònimament, recollida d'informes d'activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del website i l'ús d'Internet. Google transmetrà aquesta informació a tercers quan així ho exigeixi la llei, o quan aquests tercers processin la informació per part de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada que està disponible a Google. Pot vostè rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració del navegador adequat, no obstant això, vostè ha de saber que fer-ho pot no ser capaç d'utilitzar la plena funcionalitat d'aquest lloc us Lloc web. Utilitzant aquest lloc web vostè consent el tractament de la informació sobre vostè per Google en la forma i amb les finalitats esmentades anteriorment.

3. socials galetes: A la nostra web, permet l'usuari connectar el seu compte amb el vostre compte de Facebook / Twitter/Google Plus. Així, és necessari el consentiment explícit dels usuaris. Això permetrà que aquest lloc web per accedir a la informació de perfil de Facebook/Twitter/Google Plus.
Canviar la configuració de privacitat de Facebook, Feu clic aquí i consultar la seva política de galeta, Feu clic aquí.
Per modificar la configuració de privacitat de Twitter, Feu clic aquí i consultar la seva política de galeta, Feu clic aquí.
Modificar la seva privacitat en escenes Google Plus, Feu clic aquí i consultar la seva política de galeta, Feu clic aquí.

4. publicitaris i comportament de galetes: Són aquells que ens permet gestionar més eficaçment l'oferta d'espais a la pàgina web, adaptar els continguts de l'anunci el contingut del servei sol·licitat o l'ús del nostre lloc web de publicitat. Així que podem analitzar la navegació d'Internet hàbits i ens pot mostrar el seu publicitat relacionades amb la navegació de perfil.

5. afiliació galetes: Galetes de pertinença permeten fer un seguiment de les visites d'altres llocs Web, que Mircat té un acord d'afiliació.

COM GESTIONAR LES GALETES AL VOSTRE ORDINADOR:

La majoria dels navegadors suport l'ús de Cookies. No obstant això, com a usuari, pot decidir si accepta Cookies o no.

Les opcions més comuns que ofereix navegadors són:

 • Mai no accepta les galetes.
 • El navegador pregunta a l'usuari si havien d'acceptar cada cookie individualment.
 • Sempre Accepta galetes.

El seu navegador pot incloure també la possibilitat de concretar millor quines galetes ha de ser acceptat i que no. A més, també teniu la possibilitat de veure i esborrar les galetes individualment. Si no saps com gestionar les galetes i la política de privadesa del navegador web, vostè pot trobar a l'ajuda del navegador.

GESTIÓ DE COOKIES EN DIFERENTS NAVEGADORS:

Us recomanem que consulteu l'ajuda del teu navegador. O anar a les pàgines web de suport principals navegadors:

9. Actualització de les dades.

En MIRCAT Ens esforcem per mantenir actualitzat les dades, però demanem que canvieu a les dades de perfil d'usuari que són incorrectes o obsoletes.

10. comunicació de les dades personals a tercers.

MIRCAT, no va a revelar les seves dades personals més enllà els casos en què una llei obligant-nos (administracions públiques, autoritats administratives o judicials, etc.) o en cas d'enviament dels productes adquirits (servei de missatgeria, empreses de logística o) transport). Així mateix si compra durant el procés s'identifica com a soci a Travel Club i ofereix el número de targeta per acumular punts per la seva compra, vostè ha de saber que les dades corresponents la targeta Travel Club i la quantitat del seu nombre d'ordre serà n referit a viatjar ÂME S.A. pels punts adquirits en la seva comptabilitat de compra.

11 seguretat.

MIRCAT Utilitza tecnologies apropiades a l'estat de la tecnologia actual, per protegir les dades i informació personal, pel nostre lloc web s'emmagatzema en servidors segurs que estiguin protegits contra els atacs més comuns. No obstant això, cal recordar-vos que no hi ha cap tecnologia invulnerable i que per tant ha de posar els mitjans que estan al seu abast per mantenir el nivell de seguretat de tota dada, especialment us recomanem que utilitzeu contrasenyes segures per accedir al compte l'usuari, amb com a mínim 8 caràcters que alternen números, lletres majúscules, minúscules i caràcters especials. També us recomanem que canvieu la contrasenya amb regularitat (almenys una vegada per any) i abans de qualsevol sospita que un tercer pot conèixer, procedir a la modificació immediata.

12. l'exercici dels drets.

En qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant la sol • licitud del corresponent període junts amb còpia del document oficial que identifica (targeta d'identitat, conducció llicència o passaport) a la Adreça de correu electrònic info@mircat.es. Així mateix, en aquesta mateixa adreça electrònica es pot aplicar per baix de l'usuari quan o cregui convenient i a donar de baixa en el sistema de rebre comunicacions electrònicament. Si vostè té alguna pregunta sobre com exercitar aquests drets si us plau contacteu amb el correu d'atenció a usuari info@mircat.es o a les nostres instal·lacions en C / Carrer de Pla de Salt, 20 C.P. 17190 Salt (Girona, Espanya).

13. canvis de les condicions d'aquesta política de privacitat.

Aquesta política de privacitat és de data 04/03/2014

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

1. condicions generals per a compra a MIRCAT

Aquestes condicions generals de contractació, es regulen l'ús de la botiga on-line de la pàgina web www.mircat.es, que és responsable legal MIRCAT NODRIR SL, en endavant MIRCAT 

2. legislació aplicable.

El present contracte electrònic és la conclusió del dret i en particular el règim legal imposada per la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE. La contractació electrònica seràn arxivats no per un tercer i a la seva conclusió llengua és el castellà. Les presents condicions generals poden ser guardada i reproduït en qualsevol moment per l'usuari que va realitzar una compra a través d'opcions del seu navegador Web i ha de ser acceptada abans el pagament dels productes. 

3. procés de compra. 

Per fer una compra al www.mircat.es o www.mircat.es, cal seguir el procés següent: 

1 º.- Seleccionar els productes que vol comprar la oferts per MIRCAT la seva web.

2 º.- Una vegada seleccionat el / els productes que vol comprar cal prémer el botó "Afegir a la cistella", predefinit deixant el producte a la cistella, si vostè ho desitja pot seguir afegint més productes a la cistella.

3 º.- S'ha completat la selecció de productes, un resum es pot identificar el / la selecció d'articles. Per acabar l'ordre EL valor TOTAL de la cistella ha superat en tot cas el mínim d'ordre 9,95 €, excepte quan es tria l'opció d'enviament "a les instal·lacions de" MIRCAT""

Finalment, per continuar amb la seva comanda, cal prémer el botó "Realitzar comanda".

4 º.- Per completar el procés cal identificar-se amb els seus detalls de compte d'usuari o ompli el formulari de registre si encara no és usuari registrat. 

5.- Finalment ha d'escollir el sistema de pagament de la teva comanda entre els oferts per MIRCAT la seva web. Alguns mitjans de pagament com PAYPAL són gestionats per la societat propietària d'aquest mitjà de pagament, així MIRCAT el fabricant declina qualsevol responsabilitat sobre els problemes derivats de la utilització d'aquests sistemes o plataformes no-MIRCAT. 

6.- Una vegada completat el procés de comanda MIRCAT Us enviarà un correu electrònic que es detallaran les dades de l'ordre. Si no rebeu aquest correu electrònic dins de 24 hores, consulteu-nos. Si vostè nota qualsevol errors en les dades introduïdes en la teva comanda podeu corregir-los a través dels següents mitjans: 

Trucar a 972 43 91 11
Notificar-ho a la secció "Contacte" en aquesta web
Per escrit a l'adreça info@mircat.es

MIRCATes comunica que té disponible per a usuaris fulles reclamacions a l'adreça continguda en l'avís legal d'aquesta pàgina web. 

4.-formes de pagament.

     MIRCAT Disposa de diversos mètodes de pagament per facilitar la seva compres.

    Pagar a casa quan rebeu-lo (Contrareembossament)
    Ingressos en nostres comptes bancaris
    Transferència bancària
    Targeta de crèdit

     Pagar quan rebeu a casa. (Pagament contra reemborsament)

Amb aquesta modalitat de pagament que paga el distribuïdor al rebre la comanda a casa.
Aquest pagament té un cost addicional de 3,00 € al compromís de paqueteria de l'empresa.
Només accepten a la península.

     Compte de resultats

Mircat ofereix la possibilitat de poder fer el pagament de la teva comanda a través d'una entrada directa en el nostre compte en qualsevol d'aquests bancs:

CaixaBank, IBAN: ES52 2100 4279 2422 00093618

Al triar aquesta opció de pagament i un cop finalitzat la comanda, apareixen a la pantalla les dades necessàries per a efectes d'admissió en la ment. A més us enviarem un correu electrònic amb aquestes dades. Ens indiquen la quantitat de l'ordre, el concepte que cal assenyalar en el mateix i el número de compte de l'entitat que heu seleccionat. És important que en el moment de client d'admissió com un concepte indica la seva referència ordre, proporcionada per Mircat a l'e-mail, així que es perfecciona la facturació i enviament de la teva compra.

El compte d'ingressos té l'avantatge de ser immediatament enviar fora aquell dia.
ATENCIÓ: Ingrés de xecs no s'admetran o similar, cap dels nostres comptes bancaris.


     Transferència bancària

Pagament per transferència bancària és un mètode de pagament simple per fer compres per Internet. Còmodament pot realitzar pagament bancari.
Quan seleccioneu aquesta opció de pagament i un cop finalitzat el seu ordre, les dades necessàries per dur a terme la transferència serà que es mostren. A més us enviarem un correu electrònic amb aquestes dades. Et comunicarem l'import de la comanda, el concepte que cal assenyalar en el mateix i el número de compte de l'entitat que heu seleccionat. Recordeu que heu d'indicar el número de referència de la teva comanda com els pagaments per evitar errors en la gestió de la teva comanda.

Comptes disponibles:
CaixaBank, IBAN: ES52 2100 4279 2422 00093618

Per a pagaments internacionals:
CaixaBank, IBAN: ES52 2100 4279 2422 00093618

Transferències normalment pren aproximadament 48 hores a ser eficaç.

Una vegada confirmat el pagament serà el paquet de facturació, envasat i d'enviament.
Si voleu accelerar aquest procés, pots enviar un correu electrònic a l'adreça info@mircat.es

Nota important:
Si la transferència ha estat realitzat abans de les 11 am o hem rebut prova d'haver fet el mateix abans d'aquest moment, l'ordre seran validats i s'enviarà el dia. En cas contrari, no podem garantir que l'ordre es valida el dia, passant l'endemà de la data d'enviament.
Ordres el pagament del qual no fer efectiu en el termini de 7 dies, perden la prioritat de les accions i no podem garantir que la sol·licitud pot ser validat i presentat el mateix dia que el pagament es realitza

     Targeta de crèdit

Utilitzat en la targeta de crèdit el pagament es fa a través de la passarel.la de pagament segur laCaixa Banc Mircat.
Utilitzant aquest mètode de pagament Mircat mai recull o manipula les dades sobre el seu client número de targeta. Totes les dades són tractades directament pel Banc La Caixa, per tal que Mircat sempre pot oferir una major transparència i confidencialitat en la transacció. El pagament de la comanda es realitza directament amb el Banc, oferint així la màxima seguretat.

Les targetes actualment amb el suport de la passarel·la de pagament són tots aquells que tenen el distintiu Visa, Mastercard, Maestro i American Express A més de les que pertanyen a les xarxes Red 6000, 4B i Servired.

El sistema també és compatible amb el Protocol (comerç electrònic segur) CES. Per tant, la teva compra és més segur que si utilitza la seva targeta en un comerç convencional.

Si teniu qualsevol dubte en aquest sentit, podeu escriure a info@mircat.es o trucar al 972 43 91 11 on atendrem per aclarir qualsevol preocupació.

5, taxes i tarifes.


Venda de productes a Catalunya:

 • Els articles PVP amb l'enviament a la península inclou VAT.

6. enviaments.


Els terminis d'entrega en funció de la zona geogràfica on es produeix el lliurament són les següents:

Terminis d'entrega de Catalunya

 • Lliurament a casa:
  Despeses d'enviament es realitzarà per correu urgent de la companyia REDYSER. El termini de lliurament a casa serà de 24 a 48 hores (dies laborables) en funció de la població diana.
 • Recollir a l'oficina de REDYSER:
  El termini de lliurament serà de 24 a 48 hores de dilluns a divendres, en l'horari per al punt de lliurament prèviament seleccionat en el seu ordre.
 • Recollida al punt d'entrega:
  Lliurament a l'hora de servei Pack punt serà 24 a 48 hores de dilluns a divendres, en l'horari per al punt de lliurament prèviament seleccionat en el seu ordre. El grup de servei de punt no admet l'opció de pagament de Pagament contra reemborsament. La pes màxim la comanda no pot excedir el 20 quilos. La mesures el llarg + alt + ample l'ordre ha de ser menor de 150 cm.Terminis es compten des del moment en que l'ordre deixa el nostre magatzem que nosaltres li notificarem per correu electrònic. Ordena que fer abans de 11: 00h es preparen el mateix dia i es lliuraran a casa seva al dia següent. Vostè rebrà les ordres que vénen després de 11:00 AM a 48 hores (dies laborables).

Comandes divendres 11:00 h es lliuraran durant tot el dia en horari dilluns i comandes de 11:00 del divendres fins les 11: 00h dilluns es lliuraran el dimarts al mateix temps. 

En alguns casos i en funció de la disponibilitat del producte, el nostre equip d'incidents amb vostè per donar-li una solució i per informar-vos de l'època de lliurament un cop és producte disponible seleccionada.

L'empresa lliura normalment en horari comercial, així que si vostè té una preferència d'horari per al lliurament entre matí o tarda podeu indicar-ho en els comentaris de l'ordre i REDYSER Intentarà complir amb ella en la mesura de les possibilitats de ruta i horari.

Per garantir la qualitat dels nostres enviaments, són realitzats per les principals en el sector de la missatgeria de missatgeria.

7. política de preus.

En el cas que hi ha un error evident en la fixació del preu que apareix a la targeta d'element, regirà el preu establert per tal producte del correu informatiu que ens proporcionarà a vostè quan podem detectar l'error.

8 retorns

A Mircat volem que sempre estàs satisfet amb el nostre servei. Per aquest motiu, oferim diversos mètodes per realitzar la devolució d'un ordre que pot no s'ajusten a les seves necessitats.

Possibles casos de devolució o cancel·lació:

A. el producte és defectuós o ha estat danyat durant el transport:

Aquests productes han de ser retornats pel comprador per tal que aquests estan protegits, incloure'ls en una capsa o bossa protectora. Mircat es pagar totes les despeses d'enviament per al lliurament i devolució de producte.

Mircat posa a disposició del comprador nostre transport d'empresa per a la retirada dels productes, de forma gratuïta. Si el comprador desitja tornar mercaderia amb diferent de la proposada per Mircat de transport de viatgers i l'empresa de transport seleccionat pel comprador ofereix majors taxes, el comprador assumeix la diferència en el cost de transport.

Quan el producte ha estat danyat durant el transport és imprescindible comunicar-ho a nosaltres per telèfon el mateix dia rebre la mercaderia i tingui en compte l'impacte sobre el lliurament de la trasportista.

Abans d'obrir qualsevol producte, verifica embalatge partits que heu sol·licitat: (model, color, mida, acabar, etc.), fer una reclamació immediata, on hi ha una anomalia. Si vostè detecta alguna anomalia abans d'obrir el producte, li demanem que no obriu la foca o embalatge de les mateixes.

B. retirada:

D'acord amb la legislació espanyola, el client té el dret de desistiment, que pot tornar el producte rebut si vostè comprovar que això no s'ajusta a les seves expectatives.

L'exercici d'aquest dret de desistiment ha de fer en un termini màxim de 14 dies naturals des de la seva recepció. Per poder exercir aquest dret, el producte ha d'estar en perfectes condicions i mantenir el seu embalatge original, així com peces.

Es farà la devolució de l'import de la compra una vegada ha comprovat la condició dels béns, a través del mateix mitjà de pagament utilitzat pel comprador i, en qualsevol cas, en un termini màxim de 14 dies naturals des de la recepció de la sol·licitud fiable per a desistimient o, si és Mircat que gestionar la recaptació de l'article. En el cas que el retorn del comprador l'element a través de una empresa de transport de la seva elecció, dins de 14 dies començarà a computar des de el Mircat tingui coneixement efectiu de l'enviament de la mercaderia o, fracassant que, des de la recepció de l'article.

Deriva de l'exercici del dret de desistiment, tornar costos correran pel comprador.

Per exercir el dret de desistiment, comunicar-ho al MIRCAT NODRIR SL, Adreça Carrer Del Pla de Salt, 20 C.P 17190 Salt (Girona, Espanya) i correu electrònic info@mircat.es telèfon 972 43 91 11 adreça, la seva decisió de retirar-se de la compra, a través d'una clara declaració, carta enviada per correu postal, per fax o per correu electrònic. Podeu utilitzar el model d'impresos de desistiment que figuren a continuació, encara que el seu ús no és obligatori.

Model d'impresos de retirada

(només omplir i enviar aquest formulari si voleu retirar del contracte)
-ATT. Mircat Carrer Del Pla de Salt, 20 17190 Salt Girona (Espanya), Tel. 972-439-111, info@mircat.es

-Present contactar-vos / comunicar-se (*) que desisto de mi / mocions de nostres (*)
contracte per a la venda de les següent bones/prestació del servei següent (*):
Ordre/rebut la (*):
-Nom del consumidor o consumidors:
-Adreça del consumidor o consumidor:
-Signatura del consumidor o consumidors (només si es presenta aquest formulari en paper)
-Data:
_______________
(*) Suprimir si s'escau.

Amb l'article 45 de la Llei 7/1996 de Comerç al detall, no accepta l'exercici del dret de desistiment en productes amb una vida útil inferior a un mes.

En cas que els productes no arribin en perfecte estat Mircat es reserva el dret a pagar una quantitat inferior de la comanda.

C. si encara no ha rebut l'ordre:

Si encara no has rebut l'ordre i voleu cancel·lar-la o canviar-lo, només heu d'informar-nos dels canvis que volen fer, a cap cost per a vostè en cas que el seu ordre no ha estat processat.

CONTACTE PER DEVOLUCIONS:

Telèfon: 972 43 91 11 
Notificació mitjançant aquest lloc web a la secció "Contacte"

Correu electrònic: info@mircat.es

Tot el producte juntament amb la seva original retorna envasament protegit s'enviaran a la següent adreça: 
Carrer Del Pla de Salt, C.P 20 17190 (Salt, Girona), Espanya


9 garanties

Tots els nostres productes estan garantitzats a nivell nacional, contra defectes durant dos anys des de la data de compra de fabricació. La garantia no inclou danys resultants del mal ús o desgast normal.

En cas d'un producte defectuós, el venedor ha de procedir, si escau, reparar, 
substitució, reducció de l'import o el contracte rescindir, passos que serà lliures al consumidor i usuari. Venedor responsable dels errors de conformitat que apareixen en el termini de dos anys des del lliurament. Consumidor i usuari ha d'informar el venedor de la falta de conformitat en els dos mesos ja que tenia coneixement. 

Llevat que demostri el contrari, significa que els productes de conformitat amb el contracte sempre que 
complir tots els requisits següent: 
(a) complir amb la descripció donada pel venedor i posseeixen les qualitats del producte que el 
venedor d'al consumidor i usuari en forma de Mostra o model. 
(b) que són aptes per a aplicacions que normalment destinades a productes del mateix tipus. 
(c) la qualitat i rendiment regular d'un producte del mateix tipus com el consumidor de presentar i 
fundada l'usuari pot esperar, atesa la naturalesa del producte.

10. protecció de dades personals

Les dades personals recollides en el procés de compra en línia s'inclouran en un fitxer propietat de NODRIR MIRCAT SLper a processar, vaixell i factura els productes adquirits. Només les dades necessàries per enviar productes voluntat donar a l'empresa de transport i logística. 
Per fer comandes botiga on line, cada client aportarà, de forma voluntària i sota la seva responsabilitat, les seves dades personals, que ha de ser veraç i precisa. L'usuari que formalitza el procés de compra en línia, afirma ser el titular de les dades facilitades, o en la seva absència, autorització de la persona en el nom de fer gestió. 
L'usuari pot només lloguer i lloc ordres si sou majors de edat. En cas contrari, la responsabilitat per a la compra de productes per menors aniran a càrrec dels pares o tutors del nen. 
L'usuari podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant correu electrònic a l'adreça electrònica info@mircat.es o per carta a la següent adreça: Carrer Del Pla de Salt, C.P 20 17190 (Salt, Girona), Espanya.

11. legislació aplicable i jurisdicció

Aquest lloc web es regeix per la legislació espanyola. Les parts se sotmeten, a la seva opció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari. 

MIRCAT Està disponible a tots els usuaris per millorar els continguts i serveis del Portal. Si teniu qualsevol suggeriment o proposta, no dubti en contactar amb client de servei a Internet per telèfon al número 972 43 91 11 o per correu electrònic a la adreça info@mircat.es